Betting på Eredivisie

De av dere som liker å spille på offensiv og underholdende fotball har mye å lære om odds og betting på Eredivisie. I Nederland er de gale etter fotball og de nederlandske klubbene har oppnådd mye suksess i Europa. Det er utmerkede forhold for deg å oppdage betting på Eredivisie som lar deg nyte høye odds, mange mål og veldig underholdende fotball. Fremfor alt er det mulig med live betting og live stream på nederlandsk fotball, noe som betyr at du kan se kampene og plassere odds samtidig.

Beste odds på Eredivisie

18 lag spiller i Eredivisie

Hver sesong er det 18 lag som prøver å ta til takke med ligatittelen. Alle lag møter hverandre hjemme og borte ved en anledning, noe som betyr at det er totalt 34 runder i Eredivisie. Laget som samler flest poeng i en sesong vinner ligatittelen. Lagene som kommer på 17. og 18. plass rykker i stedet ned til Eerste Divisie, som er andredivisjon.

Lag 1 og 2 fra Eerste Divisie rykker opp til Eredivisie mens lag 3 i Eerste Divisie møter lag 16 fra Eredivisie i en dobbel-kamp for å bli. Dermed er det spenning å oppdage både i toppen og bunnen av tabellen.

Ajax dominerer historisk

Når det gjelder ligatitler er det ingen som kommer i nærheten av Ajax sitt seriegull. De har vunnet ligaen totalt 36 ganger, som er desidert flest. Nærmest er PSV Eindhoven som har vunnet 16 ligatitler. Ajax sine erkerivaler Feyenoord har 15 ligatitler og etter det er det ingen som kommer i nærheten i moderne tid.

Ajax er også de som har vunnet Champions League og Europacupen ved flest anledninger. De har nemlig innkassert fire titler, som er den sjette flest i verdenshistorien. Men det er ikke bare Ajax som har vunnet Champions League, men både Feyenoord og PSV Eindhoven har vunnet turneringen ved hver anledning. På denne måten har Nederland vunnet seks Champions League-titler, bare England, Spania, Tyskland og Italia har flere.

Betting på Eredivisie

Live betting og live stream

Hvis du vil komme enda nærmere spenningen, bør du definitivt prøve live betting. Da vil oddsen endre seg i løpet av kampen, samtidig som du også får muligheten til å nyte en spillopplevelse som innebærer massevis av betingelser for høye odds og unike markeder som aldri kan være tilstede før kampstart.

I tillegg tilbyr flertallet av norske bookmakere også livestreaming av Eredivisie. Da kan du se kampene gratis mens du plasserer innsatsene dine. Det vil gi en helhet i spillopplevelsen din som gir deg det lille ekstra for deg som spiller. Du kan se alle kampene i Eredivisie helt gratis. Så lenge du har penger på spillekontoen din kan du se kampene gratis.

Odds før og under sesongen

I Eredivisie er det også mange odds å oppdage før og i løpet av sesongen. Før sesongen er outrights tilgjengelig, noe som betyr at du satser på hvordan du tror ting vil gå i løpet av sesongen. Det er alltid mange muligheter for deg som spiller fordi du kan tippe på hvem som vinner ligatittelen eller hvilke lag som går ut av serien.

Du kan også spille på alle kamper i løpet av sesongen med pre-match odds. Dette er den vanligste oddsformen hvor du setter et spill på hvordan du tror det ender i en enkelt kamp. Det er også odds på hvem som vil score mål eller hvor mange mål det er i kampen.

Bruk en oddsbonus på Eredivisie

Du som ønsker å tippe på Eredivisie kan alltid velge å motta en oddsbonus. Da vil du få mye mer ut av spillopplevelsen din når du benytter deg av en virkelig god bettingbonus. Det er mange forskjellige bonuser å oppdage for deg som spiller. Du kan motta en innskuddsbonus som ny kunde eller oppdage en oddsbonus hvor du får et risikofritt spill.

Uansett har du mange forskjellige alternativer å velge mellom når det kommer til oddsbonuser. Kanskje du har lyst på en bonus hvor du får et risikofritt spill eller boostede odds på en av kampene i Eredivisie. Uansett finnes det massevis av ulike oddsbonuser for både nye og eksisterende spillere. Finn din favoritt blant de ulike alternativene.

Oppsummering Eredivisie betting

Liker du å følge den målrettede fotballen i Nederland, har du gode muligheter til å gjøre dette hos norske bookmakere. Det er rett og slett muligheter uansett hvilken type odds du foretrekker. Plasser odds før sesongen eller spille live på de ulike kampene.

Et must er også å ta del i live betting og live stream på Eredivisie for å få enda mer ut av spillopplevelsen din. Da vil du kunne nyte en virkelig god spilletid i alle situasjoner. Eredivisie er en underholdende fotballiga som anbefales på det sterkeste. Prøv det selv i dag for å se alt tilgjengelig.