Bundesligaen – Odds på tysk fotball

Etter Premier League og La Liga er Bundesliga rangert som verdens beste fotballiga. Ser vi på publikumssnitt er det ingen fotballiga i verden som har et høyere snitt enn Bundesligaen og her er også noen av verdens beste lag med Bayern München som den store dominatoren. Når vi ser på spillmuligheter er Bundesligaen fantastisk. Her er odds på alle kamper og dermed fantastiske forhold. Du kan plassere odds allerede i dag på Bundesliga og oppdage spenningen og gleden som omgir tysk fotball.

Bayern München har flest ligatitler

Kjempen i tysk fotball er helt klart Bayern München, som har samlet 31 ligatitler i løpet av årene. De har vunnet Bundesliga ti år på rad og er overlegne i tysk fotball. Mye tyder på at de kan fortsette å være virkelig gode i mange år fremover når de støvsuger Bundesligaen med de beste spillerne fra andre konkurrenter.

På andreplass når det gjelder antall ligatitler er Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach. De har begge fem ligatitler hver. Werder Bremen har fire ligatitler mens Hamburger SV og VfB Stuttgart også har tre titler hver. FC Köln og FC Kaiserslautern har 2 titler hver.

Betting på Bundesligaen

Slik er sesongen i Bundesliga bygget opp

Det er totalt 18 lag som spiller i Bundesliga, noe som har vært tilfelle siden 1992/93-sesongen. Alle lag møter hverandre hjemme og borte én gang. En seier gir tre poeng og uavgjort betyr at hvert lag får et poeng. Bundesligaen startet i 1963 og før det var det en annen liga.

Laget som scorer flest poeng i løpet av sesongen vinner serien og blir tysk mester. Siden ligaen er den tredje høyest rangerte i verden, vil de fire beste lagene fra Bundesliga spille i Champions League. Lag 5 skal spille i Europa League sammen med vinneren av DFB Pokal, den tyske cupen. Den sjette får spille i Europa Conference League.

Livestream er mulig i Bundesliga

Noe som er utrolig er at flere norske bettingsider har kjøpt rettighetene til å streame Bundesligaen. Dette betyr at du kan se Bundesliga gratis hos bettingselskapene og unngå å kjøpe et abonnement for å se tysk fotball. Det beste er at du ikke trenger å gjøre noe spesielt for å se live fotball i verdensklasse hos bookmakere.

Så lenge du har plassert et spill innen 24 timer eller har penger på spillesaldoen, har du også muligheten til å se Bundesligaen helt gratis. Dette betyr at du kan se Bundesliga fra datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt gratis. På denne måten får du en mye jevnere opplevelse når du kan se Bundesliga overalt.

Bruk en oddsbonus på Bundesliga

Mange bookmakere tilbyr i dag en oddsbonus når du registrerer deg som ny kunde. Dette er noe vi anbefaler at du mottar slik at du kan få en skikkelig kul spillopplevelse. Du vil da kunne ta del i en spillopplevelse som gjør at bettingselskapet tar en del av risikoen når du får gratis penger å spille for. Det er noe vi virkelig tror du vil sette pris på.

Hvordan en oddsbonus hos norske bettingsider ser ut varierer noe. Det vanligste er helt klart en innskuddsbonus hvor du får et matchet innskudd. Men noen gir i stedet en bonus med risikofrie spill, boostede odds eller gratisspill. Alle tilbud er imidlertid hyggelige og kan brukes på Bundesliga.

Mye betting på tysk fotball

Ønsker du å spille på Bundesliga har du mange forskjellige muligheter. For de som synes det er gøy når det er skikkelig spennende, gjelder livebetting. Spesielt når du kan kombinere med live stream, blir det en helhet som er vanskelig å slå.

Du har også muligheten til å ta del i pre game odds på alle kamper i Bundesliga. Alle kamper fra første runde til runde 30 er tilgjengelige. Da kan du spille på hvem som vinner kampen, hvor mange mål det blir og mye mer.

Det er også outrights betting på Bundesligaen. Da satser du i stedet på laget du tror vinner hele Bundesligaen eller som ender topp 4. Du kan også spille på laget som skal til Zweite Bundesliga og som kommer til å score flest mål i løpet av sesongen. Det er rett og slett massevis å oppdage.

Oppsummering av betting på Bundesliga

Du som liker tysk fotball og hvill spille på dette har perfekte muligheter. Det er en hel verden å oppdage med odds og spill. Du kan plassere odds på tysk fotball hos alle norske bookmakere og de har også mulighet til å plassere odds før ligaen starter. Odds er også tilgjengelig på hvem som scorer flest mål i løpet av sesongen og mye mer.

Mange velger live betting på Bundesligaen. Spesielt med tanke på at du kan kombinere live betting med live stream. Se kampene og plasser innsatsene dine samtidig for å få mest mulig ut av spillopplevelsen din.