StarCraft 2 – spill odds på et meget populært strategispill

Innenfor e-sport er det mange spill som det kan konkurreres i. Hvor populære de forskjellige spillene er varierer siden folk har ulike preferanser. Noen av spillene er enormt populære, mens andre igjen kan få litt mindre oppmerksomhet i en periode før interessen plutselig tar seg opp igjen. Det er mange turneringer i e-sporten, og ett av spillene som det konkurreres en del i er StarCraft 2. Dette spillet er det også populært å spille odds på hos bookmakerne, og når det er en konkurranse på gang finner du godt med muligheter for oddsspilling hos bettingselskapene.

Spill på Starcraft 2 på disse bettingsider

StarCraft 2 ble lansert i 2010

Innenfor spill med RTS eller sanntidsstrategi har StarCraft alltid vært nummer én. Det første StarCraft-spillet ble lansert av Blizzard Entertainment på slutten av 1990-tallet. Da spillserien ble utvidet med StarCraft: Brood War sementerte denne spillserien fra Blizzard seg som nummer én innenfor strategi. Samtidig ble denne versjonen også den første virkelige globale hypen innenfor e-sport på internett. 

I 2010 kom den offisielle oppfølgeren StarCraft 2: Wings of Liberty. Spillet ble utrolig populært umiddelbart etter lanseringen, og i dag er det uten tvil det mest populære strategispillet.

Med utvidelsene i 2013 og 2015 ble profesjonell StarCraft redusert, samtidig som spillene mistet noe av populariteten da MOBA, FPS og Battle Royale-spillene kom og overtok en stor del av markedet. Dette til tross er likevel både StarCraft 2 og StarCraft: Brood War svært populære innenfor e-sport og oddsspilling.

StarCraft 2 i praksis

I StarCraft 2 handler det om de 3 rasene Protoss, Terran og Zerg. De som utviklet StarCraft 2 mener at spillet er designet for å være det ultimate konkurrerende sanntidsspillet hvor det fokuseres på flerspilleraspektet. Det er ikke et lineært spill, men selv om hvert spill varierer forblir sluttresultatet konsistent, noe som holder historien lineær. I hovedspillet er det 29 spillbare oppdrag. 26 av disse kan du gjennomspille i ett, mens de 3 siste er valgrelaterte alternativer. 

I StarCraft 2 kan enkeltspilleroppdragene tilpasses, for mellom oppdragene kan spillerne velge enheter, bygninger og oppgraderinger. Disse er ikke tilgjengelige i flerspilleroppdragene. Enhetene i StarCraft 2 har nye evner om du sammenligner med originalen, og dette oppmuntrer til mer komplekst samspill med spillmiljøet. 

Starcraft 2

Når det konkurreres i StarCraft på elitenivå så møtes 2 spillere mot hverandre på et kart. Disse kartene erstattes med jevne mellomrom. I spillet kan det benyttes utrolig mange taktikker for å vinne. De talentfulle spillerne kommer hele tiden med nye og overraskende metoder. Rett og slett for å overraske og lure motstanderen. 

I spillet kan du rushe, og det betyr at du i utgangspunktet ignorerer den langsiktige økonomien og sluttspillet. Du gjør det for å prøve og overraske og ødelegge motstanderens base så hurtig som mulig. Risikoen ved å gjøre dette er selvsagt at du taper hele kampen dersom motstanderen speider godt og oppdager dette i tide. 

StarCraft er et spill som er kjent for å kreve utrolig simultankapasitet og strategi. I tillegg behøves det utrolig raske reflekser samt evnen til å analysere motstanderens trekk og handle deretter. Proffene innenfor StarCraft blir derfor veldig ofte sammenlignet med profesjonelle sjakkspillere. Det er allment akseptert at det kreves en veldig høy IQ for å lykkes i StarCraft.

Oddsspilling på StarCraft 2

Det at StarCraft-spillet er så avansert på høyt nivå, gjør det til et spill som det er veldig spennende å plassere veddemål på på norske bettingsider. Hvis du er nysgjerrige på oddsspill i e-sport, så bør du så absolutt gi StarCraft en sjanse. 

Hos de forskjellige bookmakerne som tilbyr betting på e-sport kan du spille odds på både StarCraft: Brood War og StarCraft 2, men siden det konkurreres mest i sistnevnte, så finner de flere muligheter på dette spillet. Siden en kamp ikke kan ende uavgjort er det veldig populært å spille odds på hvem som vinner duellen. Noe annet det spilles mye på er hvem som vinner første, andre, tredje, fjerde og femte kart/runde. 

Andre ting du kan sette et oddsspill på er handikap hvis du forventer at en spiller kommer til å ha et overtak. I tillegg til dette kan du spille på hvem som vinner et spesielt kart, om det blir over eller under 4,5 kart, korrekt antall poeng og mer til. 

Siden spillet er utrolig populært innenfor e-sport med mange store turneringer, blir det både enkelt og morsomt å spille odds på det. I likhet med de fleste e-sporter kan du følge alt fra turneringer og konkurranser til spillernes hverdagstrening helt gratis på strømmeplattformer som Twitch og YouTube. Selv om du ikke spiller StarCraft selv, får du lett en forståelse av hva som skjer når du strømmer dette og ser på skjermen hvor kompliserte manøvrer spillerne utfører.

I StarCraft spilles det som oftest best av 3 eller 5 kamper. Dette er noe som gjør spillet perfekt for live betting. Cashout-funksjonen er også interessant å bruke når du spiller odds på StarCraft 2. Husk også å benytte deg av tilbud om oddsbonuser hos bookmakerne, siden du kan bruke disse når du spiller odds på StarCraft 2.