Betting på den danske Superligaen

Vårt naboland Danmark har en liga som er høyt rangert i henhold til UEFAs rangering. Den danske Superligaen er perfekt for betting og har en litt annen struktur enn våres Eliteserien. Her er det ikke bare en liga, men også et sluttspill der topplagene gjør opp om tittelen. Hos norske bookmakere er det mange odds å oppdage på den danske Superligaen og dermed har du mange gode muligheter til å spille på dansk fotball om du føler for det.

Slik er sesongen bygget opp

Den danske Superligaen har en annen struktur sammenlignet med mange andre fotballigaer. Siden 2016/17-sesongen er det 14 lag som spiller i ligaen. Hvert lag møter hverandre hjemme og borte én gang, noe som gjør at lagene spiller 26 kamper hver. Etter det vil lagene deles opp, hvor de 6 beste får spille Championship Playoff mens de andre åtte lagene spiller Qualifying Playoff. Alle poeng samlet av lagene overføres til sluttspillet.

I mesterskapets sluttspill møter de 6 beste hverandre hjemme og borte igjen. Laget med flest poeng etter disse kampene er Superliga-mester og kan kvalifisere seg til Champions League. Den andre får spille i Europa League-gruppespillet, mens den tredje når Europa League Playoff.

Når det gjelder kvalifiseringssluttspillet er disse lagene delt inn i to grupper der lag 7, 10, 11 og 14 er i en gruppe og lag 8, 9, 12 og 13 er i en annen gruppe. Hver gruppe møter hverandre hjemme og borte, hvor de to beste lagene fra hver gruppe vil spille knockout-kamper i en dobbel header.

De to lagene med færrest poeng fra hver gruppe går inn i en nedrykkskamp. Mange vil kanskje mene at den danske ligaen er komplisert og vi er forberedt på å være enige. Men samtidig er det fortsatt mange gode kamper å følge, noe som gir gode forutsetninger for betting.

Betting på danske Superligaen

Odds på dansk fotball

Når det gjelder spillmuligheter og odds er de veldig gode. Du har nok av odds å dra nytte av før sesongen starter. Du kan for eksempel plassere spill på hvem du tror vinner ligatittelen. Det er også gode muligheter for å spille på hvem du tror kommer til å score flest mål av alle spillerne.

Spill også på lagene du tror vil bli topp 6 og kvalifisere seg til Championship Playoff. Før sesongen er det nok av odds for deg som spiller å dra nytte av. På den måten har du alltid noe gøy å oppdage før sesongen starter.

Pre match odds og live betting

Alle kamper fra første til siste runde er også tilgjengelig gjennom såkalte pre match odds. Det handler rett og slett om klassiske odds hvor du satser på noen av de hundrevis av markedene som er tilgjengelige. Du har alltid gode muligheter for pre game odds hos bettingselskapene i Norge.

Det er også utmerkede forhold for å spille live på den danske ligaen. Med liveodds får du mye mer spenning og kan derfor også oppdage en tid som gir det lille ekstra. Noen bookmakere i Norge har også livestreaming av dansk fotball. Da kan du se kampen og spille odds på samme kamp. Det gir en helhet som er vanskelig å slå for deg som spiller. Oppdag livespill på den danske Superligaen i dag og alt som følger med.

Bruk en oddsbonus på den danske Superligaen

Det er ikke mange bedre muligheter til å spille på fotball enn med en oddsbonus. Norske bookmakere er veldig rause når det kommer til å tilby ulike bonustilbud. Dermed har du alltid gode muligheter til å samle en oddsbonus. Du kan for eksempel kreve en betting bonus som ny kunde og få ditt første innskudd matchet opp til et visst beløp.

Det er også mulighet for å få risikofrie spill, boostede odds og andre oddsbonuser på den danske Superligaen. Bruk dine bonuser som du ønsker og dermed er du fri til å bruke bonusene på dansk fotball. Uansett hva du skal bruke bonusen din til, anbefaler vi å motta en oddsbonus.

Oppsummering av betting på den danske Superligaen

Det er mye å oppdage når det kommer til betting på den danske Superligaen. Du kan for eksempel plassere odds før sesongen gjennom såkalte outright bets. Men det er også mulighet for å spille på hver kamp gjennom pre match odds og live betting. Uansett er det alltid noe å oppdage i den danske Superligaen.

Norske bookmakere har et godt utvalg av internasjonal fotball inkludert gode betingelser for å spille på dansk fotball. Du kan plassere odds fra smarttelefonen, datamaskinen eller nettbrettet og dermed er du fri til å satse hvor som helst. Gjør det i dag for å oppdage selv spenningen som følger med spill på fotball og fremfor alt den heftige følelsenen som hersker rundt dansk fotball.