Betting på Wimbledon

Wimbledon. denne ikoniske gressbaneturneringen, er høydepunktet i tennisverdenen på norske bettingsider. Den kombinerer tradisjon og klasse med høyintensitets konkurranse og drama. Fans over hele verden samles for å se, og noen velger også å prøve lykken med betting. Hvert slag, hver kamp, kan være kilden til store gevinster, eller bittert tap. Betting på Wimbledon gir ekstra spenning, utfordringen ligger i å forstå spillet, analysere muligheter og ta velfunderte valg. I denne artikkelen vil vi dykke dypere ned i Wimbledon-bettingens verden, utforske strategier og gi nyttige tips for dem som ønsker å delta.

Betting på Wimbledon hos disse oddssider

100% bonus opptil 5000 NOK

Outright betting på Wimbledon 

Outright betting, eller langtidsspill, er blant de mest populære markedene når det kommer til betting på Wimbledon. Her kan du plassere innsatsen din før turneringen i det hele tatt begynner og gjette på hvem du tror vil bli den endelige vinneren. 

Fascinasjonen ligger i å følge din utvalgte spiller gjennom turneringen, fra de tidlige rundene til den nervepirrende finalen. Dette gir en utvidet spenningsfaktor som varer hele turneringen, og som kan gjøre det ekstra tilfredsstillende når favoritten din seirer. 

Betting på Wimbledon

Ulike bookmakere tilbyr en rekke markeder for outright betting på Wimbledon, inkludert herre- og damesingel, herre- og damedobbel, og blandede doubler. Du kan også plassere innsatsen din på hvem du tror vil nå semifinalene, eller hvem som vil være den siste stående fra et bestemt land.

Å plassere disse langtidsspillene krever en grundig analyse av spillerne, deres tidligere prestasjoner på gressbaner og deres nåværende form. Men husk, det er alltid rom for overraskelser i sport, noe som kan gjøre betting på Wimbledon til en intens og uforutsigbar opplevelse.

Live betting og live stream 

Live betting tilbyr en unik og spennende form for engasjement under Wimbledon-turneringen. Her plasseres innsatsene mens kampene er i gang, noe som gir spenning i sanntid. Fra hvert eneste poeng til tiebreaks og settresultater, åpner live betting en verden av muligheter for engasjerte tennisspillere.

Kraften ligger i observasjon og rask respons. Du får sjansen til å analysere spillernes form på banen, lese spillets dynamikk og plassere innsatsen basert på din oppfatning. Og det beste er at mange norske bookmakere tilbyr live streaming av Wimbledon-kamper, noe som betyr at du kan følge med på handlingen direkte, og plassere innsatsene dine akkurat når det føles rett.

Live streaming gjør at du kan dykke rett inn i atmosfæren i Wimbledon, selv fra din egen stue. Du kan se spillernes svette panner, høre gressets knirken under skoene, og kjenne pulsen øke i takt med ballens tempo. Slik blir live betting på Wimbledon en interaktiv, intens og umiddelbart givende opplevelse for alle tennisentusiaster.

Om historien til turneringen

Wimbledon-turneringen, en skattkiste av tennis, bærer med seg en rik historie som strekker seg tilbake til 1877. Det er den eldste og mest prestisjetunge tennisturneringen i verden, kjent for sin unike blanding av tradisjon og innovasjon. Turneringen foregår på de historiske gressbanene i All England Club, hvor tennislegender har strålt gjennom årene.

Ett navn som skinner sterkest er Roger Federer, den sveitsiske maestroen med åtte Wimbledon-titler, mer enn noen annen mannlig spiller i historien. Hans første seier kom i 2003, og hans åttende og siste i 2017. Federers elegante spill og yndefulle tilstedeværelse på gressbanen har etterlatt uforglemmelige minner hos fansen.

Gjennom årene har Wimbledon gitt oss noen av tennissportens mest uforglemmelige øyeblikk. Fra Björn Borg og John McEnroe sin episke kamp i 1980, til den lengste kampen i historien mellom John Isner og Nicolas Mahut i 2010. Wimbledon er mer enn bare en tennisturnering – det er et teater for drama, triumf og hjertesorg, og er uovertruffen i sin evne til å fascinere og begeistre.

Vanlige markeder på Wimbledon 

Betting på Wimbledon tilbyr en rekke spennende markeder for de som vil krydre tenniskampene med litt ekstra spenning. Matchvinner er det mest grunnleggende markedet, hvor du simpelthen gjetter hvem som vinner kampen. 

Settspill gir deg muligheten til å forutsi resultatene av individuelle sett. Vil det være et rent sweep, eller vil kampen gå helt til fem sett? Det finnes også marked for Første sett-vinner og Antall sett i kampen.

Handicap-spill er et annet populært marked, som gir en spiller fordel eller ulempe i form av spill eller sett, og du plasserer innsatsen basert på det justerte resultatet.

Over/Under spill lar deg satse på om totalt antall spill i kampen vil være over eller under et visst antall. 

Disse er bare noen av de mange markedene som tilbys for Wimbledon-betting, noe som gir en rekke muligheter for å teste kunnskapen og strategien din.

Oppsummering

Wimbledon er en av verdens mest verdsatte tennisturneringer. Det kan til og med være den turneringen spillerne ønsker å vinne mest av alt. Vi håper du nå har bedre kontroll på hva det er som gjelder odds på Wimbledon og alt som er å oppdage. Nøl heller ikke med å motta en oddsbonus hvis du ønsker å få mer ut av spillopplevelsen. Det vil gi deg mye spillglede i alle moduser.