Betting på Wimbledon på norske bettingsider

Å plassere et veddemål på Wimbledon er en spennende del av sommeren for mange tennisentusiaster. Det er et klassisk, prestisjetungt event, fylt med historiske øyeblikk, dramatikk og naturligvis, spektakulær tennis. Norske bettingsider tilbyr en rekke alternativer for å satse på denne turneringen. Enten du er en nybegynner i sportsbetting eller en erfaren gambler, vil denne artikkelen guide deg gjennom prosessen. Fra å forstå oddsen til å velge den beste spilleren å satse på, gir vi deg informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av Wimbledon bettingopplevelsen.

Spill på Wimbledon på disse bettingsider

Vanlige markeder i Wimbledon betting 

Det er mange ulike markeder å satse på når det kommer til betting på Wimbledon. Her er noen av de vanligste:

 • Matchvinner: Dette er det mest grunnleggende veddemålet. Du satser rett og slett på hvem du tror vil vinne kampen.

 • Settvinner: I stedet for å satse på hele kampen, kan du vedde på hvem som vil vinne hvert enkelt sett.

 • Antall sett: Du kan også satse på hvor mange sett en kamp vil bestå av.

 • Handicap betting: Dette er et veddemål der en spiller gis et teoretisk forhånd eller handicap for å balansere oddsen.

 • Spiller å nå en bestemt runde: Du kan vedde på hvor langt i turneringen du tror en spiller vil komme.

 • Et spesielt fokus blant norske bettingsider er Casper Ruud. Hvert år gir hans deltakelse en ekstra spenning for norske tennisfans. Du kan finne markedet for Casper Ruud å vinne kampen, Casper Ruud å vinne settet og mange flere. I tillegg til å satse på hans individuelle kamper er det også vanlig å satse på hvor langt Ruud vil komme i turneringen. Med mange markeder tilgjengelig gir Wimbledon-betting et hav av muligheter for både nybegynnere og erfarne spillere.

Betting på Wimbledon Djokovic

Live betting og live stream på Wimbledon 

Live betting og live streaming på Wimbledon tar spenningen til et nytt nivå. Med live betting kan du satse på en kamp mens den pågår, noe som gir muligheter for å reagere på hva som skjer i realtid. Oddsene justeres dynamisk basert på kampens gang og det er mulig å plassere spill på mange forskjellige utfall.

Samtidig tilbyr mange norske bookmakere live streaming av tennis, inkludert Wimbledon. Dette betyr at du kan se kampene du har satset på direkte fra din egen stue, og gir deg muligheten til å oppleve all spenningen fra Centre Court uten å faktisk være der.

Dette er en fantastisk kombinasjon for tennisfans. Du kan se kampen live, vurdere hvordan spillerne gjør det, og plassere dine veddemål basert på dine observasjoner. For eksempel, hvis du ser at en spiller begynner å slite med formen kan du plassere et live bet på at deres motstander vil vinne neste sett.

Å kunne både se og satse på Wimbledon live gir en dypt engasjerende og interaktiv opplevelse og gjør at du føler deg nærmere handlingen enn noen gang før.

Historien bak Wimbledon 

Wimbledon, eller The Championships, er den eldste tennisturneringen i verden og regnes som den mest prestisjefylte. Turneringen ble først arrangert i 1877 av All England Club i London og har siden blitt et av de fire Grand Slam-turneringene.

Gjennom årene har Wimbledon vært vitne til utallige episke kamper og bemerkelsesverdige spillere. Raske underlag, hvitt tennistøy og jordbær med fløte er noen av de kjente trekkene som gjør Wimbledon unik.

Roger Federer er en av de mest suksessfulle spillerne i Wimbledon-historien. Med sine 8 titler har han satt en imponerende rekord. Han er kjent for sin utrolige utholdenhet og viljestyrke. Dette har hjulpet ham til å vinne mange intense kamper på det hellige gresset i Wimbledon.

Historien om Wimbledon er rik og fylt med høydepunkter. Det fortsetter å være en av de mest elskede og respekterte arrangementene i sportsverdenen.

De ulike kategoriene i konkurransen 

Wimbledon-turneringen består av flere konkurranser, som hver gir sin egen unike spenning og dramatikk. De ulike kategoriene inkluderer:

 • Herrer Singel: Her konkurrerer mennene en mot en i intense kamper.
 • Damer Singel: Kvinnene går head-to-head i denne kategorien, og gir like mye action som herrene.
 • Herrer Dobbelt: To menn på hvert lag prøver å slå sine motstandere i denne kategorien.
 • Damer Dobbelt: Kvinnene danner par og tar på seg rivaler i dobbelkategorien.
 • Mixed Dobbelt: Her dannes par av både menn og kvinner, og tilbyr en unik vri på den klassiske dobbeltkategorien.

Hver kategori har sine egne unike strategier noe som gir mange muligheter for spennende og variert betting.

Oppsummering

Enten du er en veteran innen sportsbetting eller bare begynner, er Wimbledon et event som tilbyr endeløse muligheter for spenning og engasjement. Med mange bettingmarkeder, muligheten for live betting og streaming, og en rekke konkurranser, finnes det alltid noe nytt å oppdage.

Og med en rik historie og spillere som den rekordbrytende Roger Federer er det alltid et nytt kapittel i Wimbledon-sagaen å se frem til. Så uansett om du er en Casper Ruud-tilhenger, en fan av klassisk tennis, eller bare elsker spenningen ved et godt spill, har Wimbledon noe å tilby deg.