Ishockey Betting – Masse spennende å spille odds på

På verdensbasis er ishockey en stor sport. Den er av de mest populære sportene i land som Russland, Tsjekkia, USA og Canada. Det samme gjelder våre to naboland i øst, Finland og Sverige. Blant vinteridretten kommer ishockey litt i skyggen av de andre nasjonalsportene, men Norge har et landslag som tidvis spiser kirsebær med de store i mesterskapene.  

BOOKMAKER BONUS BONUS BONUS BESØK NÅ
€50 gratisspill BESØK NÅT & C Apply
100% bonus + 500 kr gratisspill BESØK NÅT & C Apply
1 000 kr BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
1000 kr BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
250 kr gratisspill til du vinner BESØK NÅT & C Apply
3 000 kr BESØK NÅT & C Apply

Mange muligheter for betting på ishockey

Uansett om du er mest opptatt av den norske eller noen av de utenlandske ligaene i ishockey, så finner du mye å spille på om du vil plassere noen veddemål på odds. Det samme gjelder selvsagt for store mesterskap som OL og VM. Det er heller ingen tvil om at engasjementet og spenningen bare blir større av å kombinere hockey-interessen med betting.

På nettet er dette enkelt å få til. Der finner du mange norske bettingsider som tilbyr spill på både odds og livebetting på ishockey. Du finner mange gode bookmakere med et godt spilltilbud. Hva det kan spilles odds på er det nesten bare fantasien som begrenser.

Oddsspill på den russiske og svenske ishockeyligaen

Den russiske ligaen er holdt for å være en av verdens beste, og ønsker du å spille på at Avtomobilist Yekateringburg beseirer Spartak Moskva i KHL, fikser bookmakerne det. Det samme gjelder et spill på om begge lagene scorer. Eller at Spartak Moskva scorer i første runde.

Er fokuset på svensk ishockey kan denne interessen kombineres med et langspill på hvem som blir ligaens toppscorer. Det samme gjelder langspill på hvem som vinner hele serien. Om det for eksempel blir Djurgårdens IF eller en overraskelse med Växjö Lakers.

Spill odds på Zuccarello i NHL

På den andre siden av Atlanteren mener både amerikanere og canadiere at nord-amerikanske NHL er den beste ligaen. Ikke mange tar en diskusjon på dette da det antagelig er riktig med tanke på at mange av spillerne som dominerer på landslagene sine spiller der. En av disse er norske Mats Zuccarello Aasen, som etter mange år og legendestatus i New York Rangers, nå spiller i Minnesota Wild. Ønsker du å spille odds på hvor mange scoringer eller assists han gjør i løpet av sesongen, så finner du garantert bookmakere som tilbyr det.

Det samme gjelder for spill på at Toronto Maple Leafs vinner Eastern Conference inklusive play off. Eller at Winnipeg Jets gjør det samme i Western Conference. Det største er jo selvsagt å vinne Stanley Cup, og vil du sette et bet på at Tampa Bay Lightning klarer den bragden, så får du den muligheten hos bettingselskapene. Mestscorende svenske og finske spiller i NHL kan du også spille på.

Ishockey Betting – Masse spennende å spille odds på

Sett noen bet på Get-ligaen

I den hjemlige Get-ligaen er det noen oppgjør som er preget av større prestisje enn andre. Ett av dem er kampene mellom Storhamar og Vålerengen, og disse kan du selvsagt spille odds på vinneren av. Det samme gjelder langspill på om Stavanger eller Lillehammer snyter de to andre for seriemesterskapet. Har du et favorittlag i norsk 1. divisjon kan du selvsagt spille odds på det. Liker du ishockey er det alltid en kamp du kan spille på ett eller annet sted i verden.