Cash out live betting på norske bookmakere

For noen år siden var det en ny funksjon som begynte å dukke opp i bettingselskaper online. Norske bookmakere blir stadig mer moderne og er veldig flinke til å komme med nye innovasjoner og løsninger. I dag foregår i utgangspunktet alt spill online, noe som har gitt interessante muligheter og funksjoner i ditt spill. Cash out begynte å bli standardisert for noen år siden, og siden den gang har norske spillere kunnet bruke funksjonen i den grad de ønsker det. I dag er det sannsynligvis ikke noe spillside som ikke tillater cash out, i så fall er det svært uvanlig.

BOOKMAKER BONUS BONUS BONUS BESØK NÅ
€50 gratisspill BESØK NÅT & C Apply
100% bonus + 500 kr gratisspill BESØK NÅT & C Apply
1 000 kr BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
1000 kr BESØK NÅT & C Apply
500% bonus BESØK NÅT & C Apply
250 kr gratisspill til du vinner BESØK NÅT & C Apply
3 000 kr BESØK NÅT & C Apply

Hva betyr cash out?

Cash out er betegnelsen som de fleste norske bookmakere bruker, men noen ganger står det også “early agreement” eller “cash in” hvis det er et internasjonalt oddsside. Hva det kalles spiller ingen rolle fordi konseptet er det samme uansett. Det handler om å kunne ta ut pengene dine før kampen er over. Kanskje du har satset på at et lag vinner, og i kampminutt 60 tar de ledelsen og gjør 1-0. Men kanskje du føler at det andre laget vil snu kampen og dermed ødelegge spillet ditt. Med cash out kan du da få en del av overskuddet. Hvis motstanderlaget da klarer å snu kampen, har du i det minste vunnet en liten del av pengene i stedet for å miste hele innsatsen.

Noen ganger er det bedre å vente på det endelige signalet

Cash out kan være bra hvis de brukes riktig, men du bør ikke bruke den for ofte. Kanskje du har spilt på et lag som leder 3-0 etter 45 minutter. Samtidig tilbyr spillselskapet deg 50% av gevinsten for å avslutte spillet ved halvtid. Siden sannsynligheten da er mye større for at spillet ditt går inn, er det bedre å vente til det endelige signalet. Da får du 100% av overskuddet i stedet for 50% som var situasjonen ved halvtid.

Automatisk cash out

Noen norske bookmakere lar deg forhåndsbestemme en cash out. Deretter kan du bestemme en sum som spillet skal utbetales for hvis cash out når dette nivået. Noen bookmakere gir deg også muligheten til å lukke en del av spillet og beholde resten av beløpet til slutten av spillet. Automatic Cash Out er en verdifull funksjon som er perfekt når du ikke kan overvåke livebetting spillet.

Er cash out bra?

Om cash out er bra eller ikke, avhenger mye av hvilken situasjon det handler om. I noen situasjoner kan det være bra med cash out som vi allerede har nevnt. Men hvis du spør en profesjonell spiller, sier de alltid si at du ikke bør bruke cash out. De mener at bettingsider gir tilbake for lite i cash out. Men samtidig kan det noen ganger være bedre å få noe tilbake enn ingenting. Derfor er svaret rett og slett at cash out er bra i noen situasjoner, mens andre situasjoner betyr at du ikke skal bruke cash out.

Cash out live betting på norske bookmakere

Teller ikke som bonus

En stor fordel med cash out er at den ikke teller som en bonus. Dette betyr at cash out er tilgjengelig på alle kamper. Uansett om du har plassert en kamp eller flere kamper på samme kupong, kan du bruke cash out. Det er alltid mulig å få noe ut av innsatsen din, og det er derfor ingen omsetningskrav eller betingelser som det vanligvis er med oddsbonuser. I stedet bør du se det som en ekstra flott funksjon som du kan bruke når du føler behov for det.