Odds bonus – Vinn med bookmakerens penger

Når man spiller på sport er det alltid interessant å gjøre dette med tilbud fra bettingselskapet. Konkurransen i bransjen er stor og derfor florerer det med mange tilbud. Det være seg sportsbonuser, gratisspill eller risikofrie spill. Det er hele tiden mange spennende kampanjer på gang hos de aller fleste bookmakere, og er man aktiv og holder oversikten over disse, så er det godt mulig å kunne utøve mye av sportsbettingen på bookmakerens bekostning. Og det er ikke til å legge skjul på at det er ekstra gøy å vinne hvis man ikke har brukt egne penger til dette.

Betting bonuser som ny spiller

Den første gangen man blir tilbudt en bettingbonus fra en bookmaker er når man vurderer å bli ny spiller, eller i forbindelse med at man registrerer seg som ny spiller hos et norskt bettingselskap. Slike tilbud er for at man skal velge å bli spiller hos et konkret selskap i stedet for hos en av konkurrentene. For spillerne gir dette selvsagt ekstra muligheter for å vinne i norsk betting uten at man må bruke egne penger til det. Typisk er slike velkomstbonuser på 100 prosent for beløp mellom 1000 og 3000 kroner. De kan være større og de kan selvsagt være mindre. Er prosentsatsen høy kan det være for lavere kronebeløp. En velkjent sportsbonus til nye spillere er en bonus på 500 prosent som gir en bettingbonus på 500 kroner om man setter inn en 100-lapp. Uansett hvor stor bonusen er så gir det ekstra spillemuligheter uten at man må risikere egne penger.

Kampanjer for registrerte spillere

På samme måte som nye spillere lokkes med gode bettingbonuser, så er det enda mer av dette til de som allerede er registrerte spillere. Og for bettingsselskapene er dette minst like viktig. Å beholde spillerne og ikke minst holde dem aktive med plassering av veddemål er essensielt for bookmakernes økonomi og dermed overlevelsesevne. Derfor er det jevnlig kampanjer på gang som kan by på flere bettingbonuser eller gratisspill og risikofrie spill. Alt sammen tilbud og goder som gir spillerne flere sjanser til å vinne uten å måtte putte inn ekstra penger til dette. Derfor takker de fleste spillere ja til mye av det de blir tilbudt selv om de vet at det følger vilkår og betingelser med tilbudene.

Betting bonus - Vinn med bookmakerens penger

Les den lille skriften og vinn med glede

Bettingselskapene bruker slike tilbud for å vinne i den harde konkurransen, derfor kommer de med vilkår og betingelser. Likevel er det ingen grunn til å takke nei om man vet hva disse innebærer, siden man kan vinne uten å bruke egne penger til det. Innenfor sportsbetting er de viktigste omsetningskrav og minsteodds. Omsetningskrav er hvor mange ganger gevinster vunnet med bonuser må omsettes før de kan tas ut. Typisk 4-10 ganger. Og hver gang man omsetter må det være til en minsteodds som vanligvis ligger mellom 1,40 og 2,00.