Betting på Grand Slam-turneringer

Grand Slam-turneringer i tennis er det beste en tennisspiller kan vinne. Ideelt sett ønsker en spiller å vinne alle fire Grand Slams i samme år. Siden dette er tennisens fineste turneringer, også omtalt som majors, er det også ved disse turneringene det er de beste oddsene. Totalt er det fire Grand Slam-turneringer som spilles i løpet av et år for både kvinner og menn. Norge har alle Grand Slam-håp om at Caspar Ruud skal vinne og til tross for sin unge alder tilhører han allerede den absolutte verdenseliten.

Gode odds på Grand Slam på disse bettingsider

Fire forskjellige Grand Slams i løpet av året

Det er totalt fire forskjellige Grand Slam-turneringer å oppdage i løpet av året. Det hele starter med Australian Open i Melbourne i januar. Etter det er det en lang pause til slutten av mai når French Open – Roland-Garros – spilles i Paris. Deretter følger Wimbledon i slutten av juni til begynnelsen av juli.

Grand Slam-året avsluttes med US Open i august og september i New York. Det er forskjellige baner i hver konkurranse. I US Open og Australian Open er det hard courts, mens i Frankrike er det grus og i Wimbledon avgjøres turneringen på gress. Wimbledon er den eldste turneringen som startet i 1877. Dette ble fulgt av US Open i 1881, French Open i 1891 og Australian Open i 1905. Det skulle imidlertid ikke være før i 1825 at de fire offisielt ble organisert som sanksjonerte majors.

Grand slam tennis

Tre herrer dominerer historisk

Det er totalt tre menn som dominerte verdenstennis på 2000-tallet. Roger Federer avsluttet karrieren med 20 Grand Slam-titler. Rafael Nadal og Novak Djokovic er fortsatt aktive, med Nadal med 22 titler og Djokovic 21. Spørsmålet er om vi noen gang igjen vil se en slik dominans som disse tre herrene viste.

Vi håper at når Caspar Ruud avslutter karrieren, vil han ha vunnet mange Grand Slam-turneringer. Men å nå tittelhistorien til Federer, Nadal og Djokovic kan være tøft selv om fremtiden ser ekstremt lys ut for Ruud.

Mange odds på Grand Slam tennis

Du som vil satse på de store turneringene har mange muligheter til å gjøre dette. Du kan for eksempel spille før en turnering på hvem du tror vinner konkurransen. Dette kalles outrights og er et populært marked.

Det er også mulighet for deg å plassere odds på alle kamper gjennom betting før kampen. Da legger du odds som vanlig på en tenniskamp. Det er mange markeder for å delta i en Grand Slam-kamp. Du kan spille på matchvinnere, spille med handicap eller sette odds på hvor mange kamper eller tiebreaks det blir i kampen.

Ønsker du mer action er liveodds et godt alternativ på tennis. Da blir det ekstra spenning fordi du kan satse på kampen mens den går. En tenniskamp varer i noen timer, noe som gjør at mye kan skje. Det er mange liveodds og ofte unike markeder som ikke er tilgjengelig før en kamp starter.

Live stream på Grand Slam

Hos flere norske bettingsider er det mange ulike muligheter for å spille på Grand Slam-turneringer. Det som er ekstra bra er at du også kan streame kampene hos flere bookmakere. Du kan til og med se den store finalen i en Grand Slam-turnering gratis hos et bettingselskap. Så lenge du har en balanse hos bookmakeren, kan du også se på at du vil kunne nyte tennis i verdensklasse helt gratis.

Å kunne se det høyeste nivået av en sport gratis er selvfølgelig en god ting. Det er enda bedre når du i tillegg kombinerer med live betting. Da kan du se kampen og plassere odds samtidig. Det er noe mange liker å gjøre. Følg alle fire Grand Slam-turneringene direkte fra den første kampen til finalen.

I dag lar norske bettingsider deg se live sport direkte fra smarttelefonen din også. Da kan du sitte på trikken og se på tennis og sette innsatsene dine samtidig. Å kunne ta del i en spillopplevelse overalt gir større frihet.

Sammendrag av Grand Slam odds

De av dere som ønsker å spille på Grand Slam-turneringer i tennis har mange alternativer å oppdage. Det er odds på alle kamper innen Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon og US Open. Disse turneringene er høydepunktet i tennisåret og det tennisspillere ønsker mest av alt å vinne.

Derfor er det også virkelig gode odds å oppdage for deg som norsk spiller på Grand Slam-turneringer. Du kan oppdage forskjellige spill og til og med plassere odds før turneringen. Vinner favoritten Djokovic eller tar Caspar Ruud hjem det største trofeet? Hos norske bettingsider er det rett og slett fryktelig mange tennisodds og fremfor alt på Grand Slam-turneringer, som er de største i tennisverdenen.