Livebetting – Opplev spenningen når sporten pågår

For den som er engasjert i idrett gir det massevis av spenning. Enten man bare følger et favorittlag, favorittutøver eller en spesiell idrett fra sidelinjen, eller om man er ekstra involvert som utøver, trener eller har barn som utøver en sport. De som også kombinerer den genuine sportsinteressen med sportsbetting og e-sportbetting vet at det blir ekstra spennende. Engasjementet blir større og jubelen desto større når man lykkes, for da vi man jo to ganger. Dobbel suksess og glede på en og samme tid.

Ekstra stor spenning med livebetting

Mange velger å spille på odds før en sport- eller e-sport begivenhet starter. Det alene kan være mer enn spennende nok, men samtidig vet de som har prøvd livebetting at det øker spenningen og engasjementet ytterligere. Spill mens en begivenhet pågår vil naturlig nok gjøre det, og da føler man virkelig at man er med. Vanlig odds må som kjent spilles på før den konkrete idrettsbegivenheten begynner, mens livebetting har den fordelen at man kan tillate seg å vente til etter at den har startet. Det gir sjansen til å se det litt an og analysere om det hele utvikler seg slik ekspertene antok på forhånd. Er utviklingen annerledes enn hva ekspertene trodde på forhånd gir det gjerne spillmuligheter til bedre oddsbetingelser. Samtidig kan det også gå enda bedre enn antatt på forhånd, slik at oddsbetingelsene blir dårligere enn om man hadde plassert et bet før start.

Spill mens sjansen er der

Liveodds gir altså muligheter for spill mens idrettsbegivenheten pågår, men man må ikke vente for lenge. Vurderer man for lenge om man skal plassere et bet eller ikke kan sjansen forsvinne. Venter man på bedre oddsbetingelser kan toget gå. Under en fotballkamp må man spille på hvilket lag som scorer først mens det fortsatt står 0-0. Etter den første scoringen er det for sent. Innenfor livebetting må man altså gripe muligheten mens den fremdeles er der, men om man gjør det har man hatt spenning frem til man tar en beslutning, og ikke minst får man høy puls og ekstra stor spenning frem til avgjørelsen faller. Du kan lese mer om mulighetene for live betting på nett med våre venner på bettingspesialisten.com

Livebetting - Opplev spenningen når sporten pågår

Venter man gir livebetting høyere odds

Den store fordelen med livebetting er at man kan få oddsbetingelser på samme utfall som man kan se langt etter om man spiller før idrettsbegivenheten starter. En fotballkamp er et godt eksempel på det. Før kampen kan man spille på sluttresultatet til odds på 2,15, 3,55 og 4,25 for henholdsvis hjemmeseier, uavgjort og borteseirer. Går man for hjemmeseier er det fine odds i utgangspunktet, men blir kampen jevnspilt og det fremdeles er uavgjort etter 80 minutter, ligger liveoddsen for uavgjort godt under 3,55, mens de to andre utfallene raskt øker. I det 88. minuttet er liveoddsen for hjemmeseier kanskje på 16,00. Plasserer man et livebet da og hjemmelaget scorer og dermed vinner kampen, slik kan du vinne penger. Nettopp slike scenarier viser hvorfor livebetting er så spennende.