Sett inn penger med MuchBetter på norske bettingsider

E-lommebok appen MuchBetter ble grunnlagt i 2006, og siden den gang er de blitt prisbelønnet mange ganger. MuchBetter passer godt for deg som holder på med sportsbetting, og løsningen kan brukes til både innskudd og uttak. Et annet pluss er at transaksjonskostnadene er lavere enn hos de fleste andre.

MuchBetter i over 180 land

MuchBetter er en verdensomspennende betalingsmetode som er tilgjengelig i over 180 land. Appen har 17 forskjellige språk og mange valutaer, så rekkevidden er stor. Sikkerheten er satt i høysetet, så med MuchBetter kan du være sikker på at midler, kunder og forhandlere ivaretas på tryggeste vis. MuchBetter er en super betalingsmetode innenfor iGaming siden deres teknologi gjør det enkelt å implementere nødvendige endringer når myndighetskrav krever det.

Sammenligner du MuchBetter med andre e-wallets, så går de lenger for å sikre sensitiv informasjon. Det betyr at kontoen din er sikret med berørings-ID, enhetskobling og dynamiske sikkerhetskoder. Legg også til et anmeldelsessystem for transaksjoner som sikrer at kun legitime overføringer gjennomføres. Selskapet var først ute med dynamisk CVC-kode, og MuchBetters debetkort har ikke denne på baksiden. Dette hemmelige tresifrede nummeret lagres i stedet i appen, og endres hver gang du bruker det. Denne løsningen gjør det umulig å stjele kortopplysningene dine på nettet.

MuchBetter på 1–2–3

Laster du ned appen til MuchBetter tar det ikke lang tid før du er i gang. Registreringsprosessen er rask, og appen er kjent for sikkerheten i verdensklasse, de kontaktløse betalingsenhetene samt den suverene brukeropplevelsen. Du registrerer deg ved å fylle ut de nødvendige personopplysningene. Deretter fyller du på e-lommeboken ved å benytte din foretrukne innskuddsmetode. Med en gang du har penger hos MuchBetter kan du benytte løsningen til spill hos bettingselskaper eller til netthandel.

Til å fylle på den virtuelle lommeboken kan du bruke blant annet bitcoin, kortløsninger eller bankoverføring. Mange brukere velger å koble appen til bankkontoen sin for å fylle på e-lommeboken. Dette gjør det enkelt å både sette inn og ta ut penger. Ønsker du et Mastercard til MuchBetter-kontoen din, så kan du bestille det. Dette kortet er forhåndsbetalt og kan brukes til betalinger i fysiske butikker.  Siden det er forhåndsbetalt, får du ikke brukt det til betalinger om det ikke er penger på MuchBetter-kontoen. Det er heller ikke behov for PIN-kode siden kortet er kontaktløst.

muchbetter

MuchBetter har eget belønningsprogram

Selskapet har også et belønningsprogram hvor du samler poeng og dermed kan vinne penger i trekninger. Du får poeng når du spiller på nettet, og fire ganger i året er det MegaDraw-trekning hvor du kan vinne 12 500 euro. Loddene til disse trekningene er basert på innsamlede poeng som du får på flere måter. Henviser du en venn gir det 5 poeng, mens full kontoverifisering gir 25 poeng. Hver gang du setter inn penger på kontoen din tildeles du 5 poeng, og du får 1 poeng når du gjør det hos en forhandler. Poeng kan samles på flere måter, og hvert poeng garanterer deg et lodd til den kommende trekningen.

MuchBetter betyr raske uttak

Bruker du appen som betalingsmetode for sportsbettingen din, er de særdeles raske uttakene den store fordelen. Du behøver derfor ikke vente lenge på pengene dine, som står på kontoen din umiddelbart etter at spillselskapet har bekreftet uttaket.

MuchBetter betyr sikkerhet

Bruker du MuchBetter kan du være trygg på at sikkerheten er satt i høysetet. Det er den blant annet gjennom innovative løsninger. Bruker du MuchBetter må du verifisere deg med legitimasjon og andre nødvendige dokumenter. Dette kreves for at selskapet skal følge reglene med tanke på kampen mot økonomisk kriminalitet og hvitvasking av penger. Alle opplysningene dine sendes kryptert og de oppbevares på tryggeste vis slik at ingen andre har tilgang til dem. MuchBetter opererer med lisens fra UK Financial Conduct Authority. 

Hvorfor velge MuchBetter?

Dette er en digital betalingsløsning som fungerer bra til norsk oddsspilling hos bettingselskapene og handel på nettet. MuchBetter-appen lastes ned raskt og enkelt, og det samme gjelder registreringen. Det forhåndsbetalte MasterCard-kortet gjør PIN-fri handel enkelt i fysiske butikker, og i belønningsprogrammet kan du vinne penger i trekninger. Raske uttak og lave kostnader er også et stort pluss.