Bettingbonus uten innskudd – hent en oddsbonus uten å sette inn penger

Det er så rart med det, men de fleste av oss har en forkjærlighet for det som er gratis og ikke koster oss noe. Det er rett og slett lite som slår det å få noe uten at du må betale for det. Dette gjelder også for de som holder på med sportsbetting. Oddsspillerne er også glade i det som de får hos bookmakerne i form av bonuser som ikke betinger et pengeinnskudd først.

Bettingselskapene har mange forskjellige oddsbonuser, og disse kan være både innskuddsfrie og innskuddsbaserte. De fleste av dem er innskuddsbaserte og betinger at du setter inn penger på kontoen din først for å kunne hente dem. Samtidig er det også mulig å få tak i innskuddsfrie sportsbonuser om du følger med på hva de forskjellige bettingselskapene har av tilbud, og slår til med en gang du oppdager bettingbonuser uten innskudd.

Digge oddssider med bettingbonus

Oddsbonuser uten innskudd

Har du spilt odds tidligere kjenner du godt til konseptet med bonuser som er innskuddsbaserte og som du ikke kan benytte deg av uten at du gjør et innskudd på spillekontoen din først. Dette er ofte sportsbonuser som er i prosent av innskuddet ditt opptil et nærmere definert beløp. Det kan også være ett eller flere gratisspill til en verdi på 100 til 200 kroner per spill dersom du setter inn 300 kroner på kontoen din. Det finnes også andre bonuser som forutsetter at du setter inn penger før du henter dem. 

Heldigvis for deg er det også fullt mulig å få tak i bettingbonuser uten innskudd om du følger med hos bettingselskapene og slår til når slike gode tilbud dukker opp. Passer du på og benytter deg av disse innskuddsfrie bonustilbudene, er det altså mulig å sikre seg tradisjonelle oddsbonuser, gratisspill og gratispenger gratis. Videre i denne artikkelen skal vi se nærmere på de innskuddsfrie sportsbonusene og i hvilke sammenhenger du kan få tak i slike.

Flere måter å hente bettingbonuser uten innskudd på

Det som er den mest vanlige måten å sikre seg oddsbonuser uten innskudd på, er når du registrerer deg som ny spiller hos et bettingselskap. I den forbindelse kan det vanke et lite pengebeløp. Du får rett og slett gratispenger som en påskjønnelse for at du velger en konkret bookmaker fremfor én av de andre konkurrentene. Når det kommer til gratispenger er det sjelden snakk om det store beløpet. Som oftest er det i området 10 til 50 kroner. Imidlertid finnes det også spillselskaper som virkelig slår til og kanskje gir deg så mye som 400 kroner uten at du setter inn penger først. 

Gratisspill brukes mer og mer som velkomsttilbud til nye spillere, og hos en del bookmakere kan du også få 1 til 2 free bets til en verdi av 50 til 100 kroner når du registrerer deg og før du gjør det første pengeinnskuddet. Disse gratisspillene er en oddsbonus som gir deg muligheten til å plassere verdien av spillene på enten en forhåndsbestemt sportsbegivenhet eller på en sportshendelse som du selv velger. 

Noen bookmakere har også lojalitetsprogrammer, og gjennom disse kan du få innskuddsfrie bonuser basert på nivået ditt i programmet samt når du går fra et nivå til et annet. Når du fyller år vanker det gjerne en liten påskjønnelse, og hos mange bettingselskaper kan bursdagsgaven være en bettingbonus uten innskudd.

betting bonus uten innskudd

Cashback er også en form for innskuddsfri oddsbonus

Selv om mange vil hevde at du ikke kan få cashback uten at du har satt inn penger, er det likevel en form for bonus uten innskudd. Det er riktig at du ikke kan få et nettotap som kvalifiserer for cashback uten at du har satt inn penger på kontoen din, men selve cashback-bonusen betinger ikke at du setter inn ytterligere pengebeløp for å hente den. Cashback er også en bonus som bookmakerne ikke er nødt til å tilby deg, men siden du kan hente den uten å sette inn penger først, er det bare å slå til på tilbud om denne innskuddsfrie bonusvarianten.

Innskuddsfrie bettingbonuser i praksis

Enten du har sikret deg en innskuddsfri eller innskuddsbasert bonus, så brukes disse på samme måte når du skal sette et oddsspill i markedet. Du starter med å finne den sporten og det utfallet som du vil spille odds på. Deretter bruker du verdien av gratispengene, oddsbonusen og gratisspillet på det valgte oddsspillet i stedet for å bruke av dine egne penger. Med andre ord er det like enkelt å plassere en innskuddsfri bettingbonus som om du brukte av dine egne penger eller en innskuddsbasert oddsbonus. 

Vilkår og betingelser for innskuddsfrie bettingbonuser

Det er den tøffe konkurransesituasjonen som gjør at bettingselskapene opererer med sportsbonuser, og siden de ikke deles ut av ren veldedighet følger det som oftest med noen vilkår og betingelser også. Enkelte ganger kan de selvsagt tildeles uten noen krav, men som oftest er du nødt til å forholde deg til ting som minsteodds, omsetningskrav, gevinsttak eller maksimal oddsverdi.

Får du sjansen til å hente en bettingbonus som er fri for betingelser, er det bare å slå til med en gang siden det betyr at det du vinner med den er ekte penger som du selv bestemmer hva du gjør med. Tildeles oddsbonusen med vilkår og betingelser, må du forholde deg til disse og møte dem før du eventuelt kan ta ut gevinstene i ekte penger.