Betting med cashback hos bookmakerne

Hos bettingselskapene er det mange typer oddsbonuser. Du har helt sikkert hatt gleden av å spille odds med noen av disse tidligere. Enten det har vært med gratisspill, risikofrie spill eller rene pengebonuser. En type oddsbonus som du finner stadig mer av på bettingsider er cashback. En bonustype som er basert på tidligere oddsspill, og som dersom du bruker den fornuftig, gir deg nye sjanser til å vinne penger på sportsbettingen din.

Bettingsider i Norge med digge bonuser

Hent cashback-bonuser basert på oddsspillingen din

De fleste bookmakere tilbyr spillerne sine cashback. Det er en bettingbonus du får basert på utfallet av tidligere oddsspilling. Cashback er ikke en bonus som du kan hente basert på hvor mye du har spilt for, eller har vunnet for med spillingen din. Dette er en bonus som tilbys om du har gått med tap på oddspillingen i en definert tidsperiode. 

betting med cashback

Bettingsidene tilbyr cashback for nettotapet ditt når du har spilt odds. Denne oddsbonusen kan gis for nærmere definerte tidsvinduer som den siste uken, de siste fjorten dagene eller den siste måneden. Mange bookmakere byr på cashback i forbindelse med tidsbestemte kampanjer, mens andre bettingselskaper har løpende cashback som kan hentes ukentlig.

Slik får du cashback

Cashback gis for nettotapet ditt over en konkret periode. Et nettotap er det du har spilt for minus det du har vunnet. Har du spilt for 10 000 kroner den siste uken og vunnet for 6000 kroner, er nettotapet ditt på 4000 kroner. Enkelte bettingsider gir deg cashback for hele nettotapet ditt uansett hvor stort eller lite det er, men de aller fleste bookmakere tilbyr denne bonusen opptil et visst beløp. «Bransjenormen» ligger på 10% i cashback, men det finnes selvsagt de som tilbyr andre prosentsatser. 

Et bettingselskap kan for eksempel tilby cashback på 10% opptil 4000 kroner. Har du hatt et nettotap på 40 000 kroner i den aktuelle perioden, kan du dermed hente den maksimale cachback-bonusen på 4000 kroner. Har nettotapet ditt derimot vært på 7000 kroner, blir det 700 kroner i cashback på deg siden det er 10% av nettotapet ditt.

Noen spillere er jo veldig aktive på oddsfronten, og dersom du ikke hatt lykken med deg på oddsspillingen i den definerte perioden, og har fått et nettotap på 50 000 kroner, innebærer det at du ikke får 5000 kroner i cashback, men må nøye deg med den maksimale på 4000 kroner. Det finnes imidlertid bookmakere som gir cashback på hele nettotapet uansett størrelse, og dette nettotapet hos en slik aktør, ville gitt deg 5000 kroner i cashback.

Cashback-bonuser uten omsetningskrav er best

Dersom du ikke helt har lyktes med bettingen din, er det lite som er mer hyggelig enn å få tilbud om cashback. Denne bonustypen er jo ikke noe bookmakerne er nødt til å tilby deg, så om de gjør det er det bare å takke ja. Det bør du gjør fordi du dermed får penger tilbake fra bettingselskapet, og med det får midler som du eventuelt kan bruke til å redusere nettotapet ytterligere.

Det varierer imidlertid fra bettingside til bettingside om cashback-bonusen kommer med eller uten omsetningskrav. Det kan også følge med krav om minsteodds. For deg er det selvsagt det beste om cashback-bonusen tildeles helt uten vilkår og betingelser. Da har du full frihet til å gjøre hva du vil med den, og eventuelt ta den ut i ekte penger om du ønsker det.

Tildeles denne bonusen med omsetningskrav, innebærer det at du må spille odds med den. Da er det bedre desto lavere omsetningskravet er. For denne bonustypen ligger det som oftest på 1x. Når du skal møte et omsetningskrav løper du selvsagt en risiko for at du mister hele eller deler av denne bonusen før du kan ta den ut i ekte penger, dersom det var hensikten din. Tildeles cashback-bonusen i tillegg med eventuelle krav om minsteodds blir risikoen enda større.

Om tanken med å hente cashback-bonusen er å ta igjen noe av det tapte, spiller det imidlertid ingen rolle om bonusen er uten omsetningskrav eller har et omsetningskrav på 1x. Uansett er cashback penger du får av bettingselskapet som gir nye vinnermuligheter på oddsspill.