Betting på håndball på norske bettingsider

I Norge er interessen for håndball enorm, spesielt på damesiden da de norske jentene er verdenshistoriens beste når det kommer til håndball. Takket være den store interessen er det også nok av odds å oppdage på norsk håndball. Det handler om de store mesterskapene for landslag men også Rema 1000-ligaen, som er Norges hjemlige liga for menn og kvinner. Følg de norske stjernene i jakten på nye trofeer og oppdag alt håndballsbetting har å tilby.

Digge bettingsider med odds på håndball

De norske damene er historiens beste

Norges kvinnelandslag «Håndballjentene» er historiens beste landslag. De har vunnet alt som er å vinne ved mer enn én gang. De er blant annet den eneste nasjonen som har vunnet EM tre ganger på rad. EM er Norges favorittmesterskap da de har vunnet det  ni ganger. Det er ingen andre lag som kommer i nærheten.

OL er også et mesterskap som Norge vant to ganger. Både i 2008 og 2012 vant Norge OL-gull. I tillegg har Norge vunnet VM i håndball fire ganger. I 1999, 2011, 2015 og 2021 vant de VM-gull. På denne måten er det ingen nasjon med samme merittliste som Norge.

Norges menn har ikke samme merittliste

Det er helt klart Håndballjentene som er Norges stolthet når det kommer til håndball. Mennene er også gode, men har aldri vunnet noe mesterskap. De har imidlertid blitt nummer to i VM to ganger men tapte finalen både i 2017 og 2019. I tillegg tok de EM-bronse i 2020 og nå håper vi at det første gullet ikke er så langt unna. I OL har Norge aldri kommet til semifinale, men en syvendeplass fra år 2020 er det beste resultatet.

Odds på håndball

En kamp i håndball kan ha mange forskjellige markeder tilgjengelig. Det vanligste er å spille matchvinnere med 1×2-beting. Men det er ikke så ofte uavgjort i en håndballkamp. Mange velger å spille med handicap eller å satse på hvor mange mål det blir i kampen.

Du kan også spille odds på hvor mange mål ett av lagene vil score eller spille pauseresultater. Da kan du tippe hvilket lag som vinner første omgang eller plassere en såkalt dobbeltsjanse. Jo større kamp, ​​jo flere markeder er vanligvis tilgjengelige.

Live betting og live stream på håndball

Hvis du ønsker å få mer ut av opplevelsen din, kan du prøve live betting. Det gir mye mer action fordi du satser på en håndballkamp som pågår. Du kan dra nytte av høyere odds og unike markeder når du spiller live.

Mange norske bettingselskaper har også perfekte muligheter for deg å streame håndball live. Da kan du se direktesendingen hos bookmakeren uten ekstra kostnad.

Rema 1000-ligaen har mange odds

Den norske hjemligaen heter Rema 1000-ligaen og det er her de beste lagene i Norge møtes. Ligaen for både menn og kvinner har samme navn og er håndballligaer av høy internasjonal standard. Rema 1000-ligaen for kvinner er rangert som den femte beste håndballligaen i verden. Larvik er den mest suksessrike klubben historisk sett, men Vipers Kristiansand har gått forbi og blitt enda bedre.

For menn er det ikke samme nivå da ligaen er rangert som 16. best. Men det er mange dyktige spillere og det er Sandefjord som har flest titler.

Odds- og bettingsmessig har Rema 1000-ligaen nok av forutsetninger for god betting. Du har mulighet til å spille på alle kamper i løpet av sesongen og kan også prøve liveodds på norsk håndball om det er dette du foretrekker.

Bruk en bonus for odds på håndball

Norske bettingsider har perfekte muligheter når det kommer til oddsbonuser. Du som norsk spiller har mange tilbud å oppdage, noe som betyr at muligheten ikke kunne vært mye bedre. Som ny kunde kan du motta en innskuddsbonus og bruke den til å spille håndball. Men det finnes også flere bonuser for eksisterende spillere.

Når Norges kvinner eller menn spiller en viktig kamp, ​​kan det være boostede odds, gratisspill, risikofrie spill eller andre tilbud på det norske landslaget. Norske bookmakere vet at interessen er stor i Norge når det er tid for mesterskapskamp. Derfor satser de mye på å ha gode tilbud når dette skjer.

Betting på håndball

Oppsummering av spill på håndball

Nordmenn har perfekte forhold når det kommer til betting på håndball. Spillselskapene i Norge har alltid mye håndballodds tilgjengelig, noe som gjør at du har perfekte forutsetninger for å kunne finne gode odds. Er det en stor turnering er det ekstra odds tilgjengelig med landslagsmesterskapene VM, EM og OL som de mest attraktive.

Følg også de norske lagene i Rema 1000-ligaen og når de spiller i de europeiske turneringene som Champions League. Du kan alltid satse før en turnering gjennom outrights eller før alle kamper. Norske bookmakere har ofte hundrevis av ulike markeder på en kamp i håndball, noe som gjør sporten perfekt for betting.