E-sport – Oppdag betting på elektronisk sport

De aller fleste som holder på med sportsbetting gjør det på såkalte tradisjonelle idretter. Fotball er den store bettingsporten, og sammen med idretter som vintersport, tennis, motorsport, golf, trav og friidrett har de en stor andel av markedet for spill på sport. Samtidig er det jo ikke alle som er spesielt engasjerte i disse idrettene, og i hvert fall ikke nok til at de registrerer seg og åpner konto for å spille på dem. Dette er imidlertid i ferd med å forandre seg og årsaken til dette er enkelt og greit E-sports.

E-sports vokser raskt i omfang innenfor sportsbetting

Hvis man ser hva som tilbys av spillmuligheter hos bettingselskapene så vil man se at de aller fleste har E-sports. Både når det gjelder odds og livebetting. Slik var det ikke for et par år tilbake, og det er fordi dette er en sport som vokser i omfang og popularitet. En vekst som frem til ganske nylig har gått litt under radaren hos de fleste som er opptatt av tradisjonell sport. Nå har imidlertid mange fått øynene opp for E-sports, og det er en idrett med eget landslag og som er på plass i skolen.

E-sports er gaming på nett, og rundt i verden arrangeres det en mengde med store dataturneringer både for lag og individuelt. De som er opptatt av E-sports er like engasjerte som andre er i sine favorittsporter. De store turneringene tiltrekker seg store sponsorer og enormt mange tilskuere. Premieinntektene er store og det samme er inntektene til de største stjernene. Sporten når ut til et stort publikum via digitale kanaler som YouTube og Twitch. På disse sidene kan du streame gratis når du spiller Csgo betting og mer.

E-sport - Oppdag betting på elektronisk sport

E-sports drar nye spillere til sportsbetting

I takt med den økte populariteten til E-sports, har bookmakerne forstått at dette er et voksende marked som må utnyttes. Bettingselskapene har vært våkne og tatt grep for å tiltrekke seg folk som neppe ville besøkt en Sportsbook for å plassere et veddemål på sport. Med mange spillmuligheter på E-sports har man klart å tiltrekke seg denne gruppen, slik at de utover å utøve selve sporten også plasserer bet på den. Dermed blir de enda mer engasjerte og opplever E-sports som enda mer spennende.

En annen positiv effekt for bettingselskapene er også at sporten drar folk som allerede er engasjert i sportsbetting, og dermed blir den for dem en ekspansjon av bettingmulighetene. E-sports blir rett og slett et godt alternativ eller en utvidelse av bettinghorisonten. Dette er en sport som utøves best på store datamaskiner, men bettingen fungerer like godt på mobile enheter. Derfor er det lett å plassere et veddemål eller to uansett hvor man befinner seg i verden. Derfor kan man med nok strøm på mobilen og tilfredsstillende nettdekning spille på League of Legends, Counter Strike GO, Dota2, Starcraft, Rocket League, King of Glory, Warcraft eller Overwatch også på mobilcasino.