Hearthstone – et unikt spill innenfor e-sporten

Kjennerne av sporten vet at det er mange populære spill innenfor e-sporten, og at det er betydelige forskjeller mellom mange av disse spillene. Ett av de mest populære spillene er Hearthstone: Heroes of Warcraft. Dette er unikt innenfor sporten i og med at det er et online kortspill. Det ble lansert første gang i april 2014 av spillutvikleren Blizzard Entertainment. 

Dette er et spill som det er gratis å spille på nettet, men spillerne blir oppfordret til å kjøpe ekstra kort og annet innhold. Siden lanseringen har spillet vokst enormt når det kommer til antall spillere, og det er lenge siden det ble registrert over 100 millioner brukere.

Spill odds på Hearthstone

Hearthstone er et turn-basert spill

Som nevnt ovenfor er Hearthstone et helt unikt spill innenfor esporten. Det unike i forhold til de andre spillene i sporten er at det skiller seg fra alle disse ved at det best kan beskrives som et videospill hvor spillerne samler på kort. Du kan spille Hearthstone på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel velge å bygge en kompleks samling av kort. Eller om du heller liker en kamp hvor intellektet avgjør hvem som vinner, så kan du også gjøre det. 

Dette er et turn-basert spill hvor to spillere av Hearthstone benytter samlinger med 30 kort. Målet med spillingen er å drepe helten til motstanderen. Hver helt har 30 poengliv og ender det på 0 taper den du spiller imot. 

Hearthstone

Slik spiller du Hearthstone

Den spilleren som starter spillet benytter 3 kort, og på dette stadiet i spillet kan denne spilleren velge en re-roll om vedkommende ikke er fornøyd med hånden sin. Neste steg i spillet handler om å velge et kort som resulterer i en såkalt mana crystal. Mana Crystals er basisen i økonomisystemet i Hearthstone. De som spiller får én av dette for hver runde, og disse kan brukes på kort som behøver en gitt sum av mana-crystaller for at de skal kunne spilles. 

Kortene som brukes i Hearthstone har forskjellige egenskaper som liv, skade og mana cost. Det første (liv) er hvor mange skadepoeng kortet tåler. Det andre (skade) er hvor mange skadepoeng det kan ta. Det tredje (mana cost) avgjør hvor mye som behøves for å bruke kortet. Skal du slå motstanderen din må du ødelegge forsvarslinjen til vedkommende. Det gjør du ved bruk av monstre og ved å angripe helt til motstanderen har 0 liv igjen. 

Hearthstone er et virkelig komplisert spill, hvor en god kortsamling er viktig for at du skal mestre spillet. I dette spillet er nye strategier, kunnskap og utforskning av styrkene og svakhetene dine en stor fordel.

Oddsspilling på Hearthstone

Det som er ekstra flott for norske oddsspillere som gjerne plasserer noen veddemål på norske Hearthstone-utøvere, er at dette spillet også er ett av de fem spillene som inngår i Telia-ligaen som er den største konkurranseserien i Norge. Av de store internasjonale turneringene er HCT Summer Championship populær for oddspilling, men for de som gjerne gjør litt betting på utøverne av denne grenen av esporten, er dette én blant mange som gir muligheter for å sette ett veddemål eller to på Hearthstone.

Dersom du virkelig ønsker å legge det beste grunnlaget for suksess, ligge i forkant samt ha en fordel når du spiller odds på Hearthstone, er det utrolig viktig at du virkelig forstår strategiene i spillet. Dersom du tilegner deg denne kunnskapen vil du forstå spillerne og tankegangen deres bedre. Ikke minst er dette viktig i livebetting hvor beslutninger må tas hurtig minutt for minutt. 

Det finnes flere markeder hvor du kan plassere oddspillene dine dersom du ønsker å spille odds på Hearthstone. Det største markedet er vinnermarkedet, hvor du rett og slett setter et spill på hvem som vinner en kamp mellom to spillere. 

Et annet marked er de langsiktige vinnerspillene. Det vil blant annet si et oddsspill på hvem som kommer til å vinne en turnering. Dette er betting for de tålmodige siden slike veddemål kan plasseres allerede før turneringen starter, og du er ikke minst nødt til å vente til etter finalen før du vet om det ble suksess med spillet eller ikke. En tredje ting du kan spille odds på er om en konkret spiller klarer å komme seg til finalen. Dette oddspillet behøver ikke å innebære at denne spilleren vinner hele turneringen, noe som du har enda bedre sjanse for å lykkes med akkurat dette oddsspillet.

Husk å hente sportsbonusene hos bookmakerne

Som du sikkert vet er det mange forskjellige oddsbonuser som kan hentes hos de forskjellige bettingselskapene. Bonuser i form av gratisspill, gratispenger, risikofriespill, cashback og rene innskuddsbonuser. Disse bettingbonusene kan du også benytte deg av når du skal spille odds på Hearthstone hos bookmakerne dine.