Betalingsmetoder – Sikre betalinger hos bettingselskaper

De som spiller hos bettingselskaper er nok mest fokusert på spillmulighetene og alle bonustilbud og andre kamaenjer, men det er også viktig å sjekke kvaliteten på bookmakernes infrastruktur. Noe av det viktigste er hvordan det fungerer i forhold til innskudd og uttak. Om bookmakeren har et godt utvalg av betalingsmetoder som fungerer godt for den enkelte spiller. Viktige faktorer da er antall valgalternativer, hvor hurtige de er samt sikkerhet.

Velg bettingselskaper med mange betalingsmetoder

Når man vurderer betalingsmetodene hos et bettingsselskap er det viktig av det er godt med alternativer, og ikke minst at disse kan benyttes av spilleren. Er disse faktorene på plass vil det dermed ikke by på utfordringer å finne en metode som fungerer godt for en. Hos de fleste bookmakere finner man kortløsninger som Mastercard og Visa samt forhåndsbetalte kort som PaysafeCard. Elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller er på plass hos de fleste. Mange tilbyr også ecoPayz. Bankoverføring er selvsagt på plass hos de som har gode løsninger. For de som er opptatt av kryptovalutaer er det også noen bettingselskaper som tillater Bitcoin som betalingsmetode. Uansett hva man velger, så vil en bookmaker med disse metodene på plass ha løsninger som passer for norske spillere.

Norske regler reduserer antall betalingsmetoder som kan benyttes

Om man ikke er klar over det fra tidligere så er det viktig å vite at norske banker og finansinstitusjoner ikke har lov til å formidle penger til og fra utenlandske spillselskaper. Det gjør at en del betalingsmetoder ikke kan benyttes til enten innskudd eller uttak. For eksempel er det ikke mulig å bruke nettbank eller bankoverføring når man skal sette inn penger. Siden bankene er lovpålagt å ikke gjennomføre slike transaksjoner, vil slike pengeoverføringer aldri nå spillkontoen. De særnorske reglene gjør også at anerkjente metoder som PayPal og Trustly ikke kan brukes når man spiller hos utenlandske bettingselskaper. De norske reglene medfører også at det svært ofte blir umulig å få gevinster utbetalt til kortløsninger som Mastercard og Visa. Så sørg for å bruke en av disse arbeidsmetodene når du har en payout online casino.

Hurtige og sikre innskudd og uttak er viktig

Både ved innskudd og uttak er sikkerhet viktig. Derfor må bookmakerne benytte seg av den sikreste og mest moderne SSL-krypteringsteknologien som finnes. Bettingselskaper som tilbyr spill til norske spillere har det. Utover sikkerheten skaI innskudd og uttak være raske. Man vil jo ikke vente unødvendig lenge på pengene. Uansett metode er innskudd på kontoen så godt som umiddelbart. Ved uttak kommer det an på betalingsmetoden. E-lommebøker er raskest, mens kort og bankoverføringer kan ta fra 1-5 virkedager. I tillegg avhenger det også av hvor raskt bookmakeren bekrefter uttaket. Noe er raske, mens andre kan bruke to til tre dager.

Betalingsmetoder - Sikre betalinger hos bettingselskaper

Innskudd og uttak med samme betalingsmetode om det er mulig

Ved innskudd og uttak skal man bruke samme betalingsløsning. Det følger av reglene som skal forhindre hvitvasking av penger hos bettingselskapene. Er ikke dette praktisk mulig blir uttak ekspedert via bankoverføring.
Husk å lese vilkårene og betingelsene slik at du vet at du kan få en betting bonus.