Australia vs Danmark – Oddstips VM 2022

Australia har tre poeng og Danmark har ett poeng når de nå møter hverandre i den avgjørende kampen i gruppe D. Danmark vet imidlertid at de er videre så lenge de vinner kampen, men skulle de spille uavgjort, er Australia videre. Derfor ser det mildt sagt interessant ut når lagene nå kolliderer. Kan Australia overraske og holde tett, eller vinner Danmark som de fleste forventer? Det blir uansett en spennende kamp mellom lagene på onsdag i Qatar.

Dato: 30. november 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Dommer: M Ghorbal (Algeria)

Få en oddsbonus hos Royal Panda og spill på VM 2022 i Qatar

Kan Australia overraske igjen?

Australia falt tungt mot Frankrike i første kamp med 1-4. Men takket være seieren mot Tunisia er laget nå et poeng imot Danmark for å gå videre til sluttspillet. Det blir ingen enkel kamp da Danmark er et veldig godt lag. Men Australia gjorde en sterk innsats mot Tunisia og vant fortjent.

Danmark må vinne

Danmark spilte kun 0-0 mot Tunisia og så tapte de mot Frankrike sist. Det danske laget spilte en god fotball og utlignet Frankrikes ledelse gjennom midtstopper Christensen fra Chelsea i Premier League. Men etter at Kylian Mbappe gjorde 2-1 til Frankrike ble det ingen poeng for Danmark.

Danmark er favoritter

Ser vi på forholdene og gjetningene til oddsekspertene på norske bettingsider, er det Danmark som vinner kampen. De har et bedre lag og spillemessig så det ganske bra ut mot Frankrike. Spiller de like bra, bør det være nok til å vinne mot Australia. Vi tror at de også vil lykkes med dette. Derfor spiller vi mot Danmark som vinner til oddsen 1,50 hos Royal Panda.

Vårt oddstips: Danmark vinner mot Australia til odds 1,50 på Royal Panda.

Team Norske Bettingsider