Tottenham Hotspur vs Arsenal – Oddstips Premier League

Martin Ødegaards Arsenal fortsetter jakten på tittelen i Premier League, de har nå en vanskelig bortekamp mot Tottenham i Nord-London. Det kan bli en spennende kamp ettersom Arsenal har hatt det tungt borte mot Tottenham de siste årene. Samtidig er sesongens Arsenal bedre enn på mange år og fremfor alt er det Martin Ødegaard som har vist meget god form og ledet laget fremover som lagkaptein. Nå er spørsmålet om han kan lede laget sitt til nok en seier eller om Tottenham tar viktige poeng i kampen om Champions League-plassene. Søndag 15. januar får vi svaret.

Dato: 15. januar 2023
Avspark: 17:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Dommer: C Pawson (England)

Spill på kampen på Royal Panda

Tottenham begynner å få tilbake nøkkelspillerne sine

Antonio Conte har ikke hatt tilgang til sitt beste spillemateriale på lenge med Richarlison ute store deler av sesongen og det samme med Dejan Kulusevski. Lucas Moura, Bentancur og Bissouma har også gått glipp av mange kamper. Nå ser de fleste av dem ut til å være tilbake med unntak av Lucas Moura. Tottenham har to seire på rad i Premier League og FA-cupen med 4-0 mot Crystal Palace og 1-0 mot Portsmouth.

Arsenal-fansen drømmer om ligatittelen

Sist gang Arsenal vant ligaen var sesongen 2003/04 og nå har fansen fått håp om nok en ligatittel etter en utrolig sterk første halvdel av sesongen. Best av alle har den norske stjernen Ødegaard vært sammen med Sakha. Det har tatt Arsenal til toppen av Premier League, og det er nå håp om å beholde plassen. Det er noen avgjørende kamper foran klubben, som først møter Tottenham og deretter er vert for Manchester United.

Arsenal vinner den viktige kampen

Skal Arsenal vinne Premier League, trengs absolutt seire i de viktige kampene mot topplagene. En borteseier mot Tottenham ville vært en virkelig uttalelse. Ekspertene på norske bettingsider har Arsenal som favoritter, noe vi er enige i. Derfor spiller vi Arsenal som vinner til oddsen 2,20 hos Royal Panda.

Vårt oddstips: Arsenal vinner borte mot Tottenham Hotspur til odds 2,20 på Royal Panda.

Team Norske Bettingsider

Få en oddsbonus hos Royal Panda og spill på Premier League