Argentina vs Frankrike – Oddstips Finale i VM 2022

Det er endelig tid for finalen i fotball-VM og vi ser tydelig frem til møtet mellom Argentina og Frankrike. I forkant av finalen har mye handlet om Lionel Messi, som håper å vinne VM-gull for første gang i karrieren. Blir det Messi som får løfte trofeet for sitt Argentina eller vil Kylian Mbappé sette punktum for Messi ved å sikre nasjonens andre strake VM-gull? Forvent en spennende finale på søndag.

Dato: 18/12 2022
Avspark: 16:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Dommer: S Marciniak (Polen)

Spill på VM-finalen på Nordicbet

Argentina har ikke vunnet siden 1986

Sist Argentina vant et VM-gull var i 1986 da Maradona ledet nasjonen til seier i VM i Mexico. Nå har Lionel Messi sjansen til å gjøre det samme. I 2014 spilte Argentina i finalen, men falt for Tyskland. Vil utfallet bli annerledes når Frankrike står for motstanden? Forvent mye følelser og en tett kamp, ​​slik det vanligvis er når det er VM-finale.

Frankrike kan forsvare sitt VM-gull

Frankrike vant VM-gull i 2018 og kan nå forsvare sitt VM-gull i fotball. Sist gang noen gjorde det samme var Pele og Brasil som vant i 1958 og 1962. Skulle Frankrike lykkes vil det være ekstremt imponerende og de har et lag som godt kan ta gullet. Med unntak av en ubetydelig gruppespillkamp mot Tunisia, har Frankrike vunnet alle kampene og det også i ordinær tid.

Argentina gir Messi gullet

Noen eventyr må ha en lykkelig slutt, og mye av fotballverdenen håper Argentina håper Messi får trofeet han mangler i samlingen sin. Ser vi på oddsen på norske bettingsider kan det egentlig ende uansett. Men vi tror Argentina vil få den lykkelige slutten de fortjener og spiller Argentina for å vinne til oddsen 2,85 hos Nordicbet.

Vårt oddstips: Argentina vinner mot Frankrike til odds 2,85 hos Nordicbet.

Team Norske Bettingsider

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på finalen i fotball-VM