England vs Frankrike – VM 2022 Oddstips

Fotballverdenen vil sitte klistret til TV-ene sine når England og Frankrike kjemper i kvartfinalen i VM 2022. Frankrike håper å forsvare sitt VM-gull mens England er en kamp unna å nå samme nivå som 2018 i VM i Russland. Begge lag har imponert stort i løpet av turneringen og derfor er det nesten litt synd at de stilles opp mot hverandre allerede i kvartfinalen. Samtidig har vi en ekstremt interessant og spennende kamp å se frem til, og det kan bli noe helt spesielt. Hvem kommer til semifinalen i Mbappe og Sakha? I løpet av lørdagskvelden får vi svaret.

Dato: 10/12 – 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Dommer: W Sampaio (Brasil)

Få en oddsbonus hos Rabona

England får sin første ordentlige test

Selv om England har imponert spillemessig i store deler av turneringen, har de ennå ikke møtt et lag på høyeste nivå. Gruppespillet bestod av Iran, USA og Wales og i første sluttspillrunde møtte de Senegal og vant komfortabelt 3-0. Angrepet ser bra ut, men spørsmålet er hvordan de noe trege midtstopperne Maguire og Stones kan håndtere Mbappe. Men England har også angrepstrusler og Southgate har et hyggelig problem med å forme startoppstillingen nå som Sterling er tilbake.

Frankrike er favoritter

Ser vi på oddsen på norske bettingsider er Frankrike favoritter, men ikke med stor margin. De har et sterkere lag og en Mbappe som har vist fin form og scoret flest mål av noen i VM 2022 med sine fem mål. Nå gjenstår det å se om han igjen kan stå for en perfekt prestasjon og ta laget til semifinale. Kan Frankrike vinne sitt andre strake VM-gull?

Hvem kommer til semifinalen?

Det kan bli veldig jevnt når to så dyktige lag stilles mot hverandre. Forhåpentligvis får vi en spennende kamp i VM 2022 med mye fart fremfor en låst begivenhet som kan være risikoen når det står så mye på spill. Men til slutt har Frankrike flere spillere som kan avgjøre fotballkamper og fremfor alt en sterkere defensiv. Derfor spiller vi Frankrike som vinner til oddsen 2,45 hos Rabona.

Vårt oddstips: Frankrike vinner mot England til oddsen 2,45 på Rabona.

Team Norske Bettingsider

Få en oddsbonus hos Rabona