Manchester City vs Wolves – Oddstips Premier League

Etter en liten nedtur var Manchester City tilbake på vinnersporet denne uken mot Tottenham. Erling Haaland scoret igjen, 22. gang i Premier League denne sesongen, og nå håper Manchester City på nok en seier. Mot Tottenham Hotspur sto det 0-2 til pause, men etter en sterk andre omgang kunne laget vinne 4-2 til slutt. Nå venter et dårlig lag når Wolves besøker Etihad. Alt tyder på at Man City vinner og at Erling Haaland scorer igjen, noe oddsen på norske bettingsider ser ut til å stemme med.

Dato: 22. januar 2023
Avspark: 15:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Dommer: D Coote (England)

Spill på kampen hos Rabona

Manchester City vil vinne dette

Etter å ha tapt mot Southampton i EFL Cup og i derbyet mot Manchester United, var City under press mot Tottenham denne uken. Men Manchester City gjorde en solid innsats og til tross for 0-2-underskudd klarte de å snu kampen og vinne 4-2. Erling Haaland scoret igjen som var hans 22. mål denne sesongen i Premier League. Nå gjenstår det å se om han finner målet igjen mot Wolves. Man City trenger å vinne mens de jager Arsenal.

Wolves vant sin siste ligakamp

Wolves vant hjemme mot West Ham i Premier League sist, et resultat som satte laget på trygg grunn. Men det er ikke mye marginer ettersom Wolves bare er to poeng over nedrykk. Laget møtte Liverpool i FA-cupen denne uken i omspill, men tapte 0-1 og er dermed eliminert. Kan de true Man City på Etihad?

Man City vinner kampen og Haaland scorer

Det er ingen gode odds på at Man City vinner kampen, noe de selvfølgelig vil gjøre. Men etter fire målløse kamper var Haaland tilbake i scoringsform mot Tottenham og nå tror vi han kommer til å score igjen. Derfor spiller vi Haaland som målscorer til oddsen 1,49 hos Rabona.

Vårt oddstips: Erling Haaland scorer mot Wolves til oddsen 1,49 på Rabona.

Team Norske Bettingsider

Få en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League