Liverpool vs Wolves – Oddstips FA Cup

Det er tid for et interessant møte mellom Liverpool og Wolves. Liverpool har ikke helt hatt den sesongen de ønsket seg. Etter to strake seire falt de sist mot Brentford med klare 1-3. Nå gjenstår det å se om laget kan finne tilbake og vinne mot Wolves, som ligger dårlig på tabellen i Premier League. Liverpool er klare favoritter og spiller de på sitt beste bør de kunne vinne ganske komfortabelt.

Dato: 7. januar 2023
Avspark: 21:00
Arena: Anfield (Liverpool)
Dommer: A Madley (England)

Få en oddsbonus hos Uberlucky og spill på FA-cupen

Liverpool håper å vinne

Liverpool vant FA-cupen forrige sesong og nå starter de årets turnering mot Wolves. Liverpool er klare favoritter, men Wolves er ikke lett å slå. De har bare ett tap på de siste fem kampene, og det kom mot Manchester United. Men Liverpool håper å vinne og få tilbake selvtilliten. På de fire kampene etter VM har de vunnet to og tapt to.

Wolves er sterke i cupen

Wolves er i kvartfinalen i EFL Cup og vant mot Everton etter pause og tok poeng borte mot Aston Villa. Det eneste tapet har kommet mot Manchester United i Premier League og nå håper de å overraske borte mot Liverpool. Det er ingen enkel oppgave ettersom Liverpool er sterke på hjemmebane og ikke har tapt på Anfield siden oktober. Men Wolves er vanskelige å møte.

Liverpool rykker opp

Hvis vi ser på hva oddsekspertene på norske bettingsider mener, er Liverpool favorittene. Men samtidig er Wolves vanskelig å møte, men vi tror likevel hjemmelaget vil gjøre jobben og gå videre til neste runde. De har et bedre lag og er vanskelige å slå på Anfield. Derfor spiller vi Liverpool som vinner til oddsen 1,30 hos Uberlucly.

Vårt oddstips: Liverpool vinner hjemme mot Wolves til odds 1.30 på Uberlucky.

Team Norske Bettingsider

Få en oddsbonus hos Uberlucky og spill på FA-cupen