Japan vs Kroatia – Oddstips VM 2022

Japan har sjokkert fotballverdenen etter gruppeseieren i VM 2022. Å vinne mot både Tyskland og Spania er ikke noe mange hadde trodd før turneringsstart. Men nå er de i sluttspillkamp og skal møte Kroatia som ble nummer to 2018 i VM. Et Kroatia som er ubeseiret men som samtidig hadde det vanskelig med målproduksjon og spilte 0-0 på to kamper i gruppespillet. Kroatia går imidlertid inn i kampen som klare favoritter etter oddsen, men Japan har imponert så langt og skal ikke telles bort.

Dato: 5. desember 2022
Avspark: 16:00
Sted: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Dommer: I Elfath (USA)

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på VM 2022

Japan håper å overraske igjen

Japan kom inn i turneringen som klare underdogs da både Spania og Tyskland ventet. I premieren sjokkerte de og vant Tyskland med 2-1 og spilt god fotball. De tapte deretter mot Costa Rica, men i den siste kampen mot Spania gikk de videre ved å vinne 2-1 igjen. Dermed vant også Japan gruppen og må nå møte Kroatia. Spørsmålet er om de kan komme forbi og møte Brasil i en kvartfinale?

Kroatia er vanskelig å slå

Kroatia spilte 0-0 mot Marokko i åpningen, men vant deretter overbevisende mot Canada 4-1. Laget trengte imidlertid poeng før siste kamp mot Belgia for å gå videre. Kroatia spilte på resultater og spilte også 0-0. Å ha Japan som nummer to i gruppen er nok ikke noe laget er imot med tanke på at alternativet hadde vært Spania.

Kroatia vinner kampen

Selv om Japan imponerte, er det vanskelig å se hvordan de skal klare å slå Kroatia. Luka Modric og lagkameratene hans er favoritter ifølge norske bettingsider og mye tyder på at de også går av banen og vinner når dommeren blåser i fløyta. Vi spiller Kroatia som vinner til odds 2,00 hos Nordicbet.

Vårt oddstips: Kroatia vinner mot Japan til odds 2,00 hos Nordicbet.

Team Norske Bettingsider

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på VM 2022