RB Leipzig vs Manchester City – Oddstips Champions League

To lag som aldri har vunnet Champions League skal nå møte hverandre. Manchester City går tungt i Premier League og ligger bak Arsenal på tabellen. Nå gjenstår det å se om Leipzig kan true City på hjemmebane. Manchester City er enorme favoritter, men Leipzig er med i toppen og er bare fire poeng bak topptrioen FC Bayern, Dortmund og Union Berlin. Hvem tar sjansen på å vinne den spennende kampen mellom de to lagene og skaffe seg et godt utgangspunkt før returmøtet?

Dato: 22. februar 2023
Avspark: 21:00
Dommer: S Gozubuyuk (Nederland)
Arena: Red Bull Arena (Leipzig)

Hent en oddsbonus hos Uberlucky og spill på Champions League

RB Leipzig gjør det bra i Bundesligaen

Formen til den tyske klubben er ok med seier mot Wolfsburg sist. Imidlertid tapte laget før det mot Union Berlin hjemme med 1-2 og fikk bare 0-0 mot FC Köln. Men Leipzig er med i toppen og mye tyder på at de vil kunne nå topp 4 i Bundesligaen. Å nå kvartfinalen kan imidlertid bli tøft med tanke på at det er Manchester City som venter.

Manchester City håper å ta sin første CL-tittel

Manchester City har aldri vunnet Champions League, men håper å kunne bryte trenden. Nå har laget en målscorer i Erling Haaland som de ikke hadde forrige sesong. Spørsmålet er om det er nok til å vinne Champions League? Først må laget komme seg forbi RB Leipzig og nå kvartfinalen, noe som ikke er det enkleste.

Man City vinner komfortabelt

Selv om Leipzig er sterke på hjemmebane, er det helt klart Manchester City som er favoritter til å vinne den spennende kampen. De er favoritter ifølge oddseksperter på norske bettingsider og vi tror de har det som kreves. Derfor spiller vi på Manchester City som vinner til oddsen 1,83 hos Uberlucky.

Vårt speltips: Man City vinner borte mot RB Leipzig til oddsen 1,83 hos Uberlucky.

Team Norske Bettingsider

Hent en oddsbonus hos Uberlucky og spill på Champions League